Șunca și varza festonată necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 197 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 58 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, lapte, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Varză Festonată, Varză Festonată, și Varză Festonată.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati sunca, orezul si ceapa in unt pana cand orezul se rumeneste si ceapa este frageda. Se amestecă laptele, supa, hreanul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați varză; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 35-45 de minute sau până când varza este fragedă, amestecând ocazional.