Șunca și varza festonată necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 197 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 58 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, lapte, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Varză Festonată, Varză Festonată, și Varză Festonată.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati sunca, orezul si ceapa in unt pana cand orezul se rumeneste si ceapa este frageda. Se amestecă laptele, supa, hreanul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați varză; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 35-45 de minute sau până când varza este fragedă, amestecând ocazional.