Șuncă și varză festonată

Șuncă și varză festonată
Șunca și varza festonată necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 197 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 58 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, lapte, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Varză Festonată, Varză Festonată, și Varză Festonată.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati sunca, orezul si ceapa in unt pana cand orezul se rumeneste si ceapa este frageda. Se amestecă laptele, supa, hreanul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați varză; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 35-45 de minute sau până când varza este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista