Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Șuncă și pierogii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. O porție conține 338 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Această rețetă de la Toateretete are 14 fani. Dacă aveți unt, ciuperci, cremă de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pierogii, Pan Pierogies, și Pierogii De Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o tigaie cu jeleu cu folie de aluminiu; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Aranjați pierogii pe tigaia pregătită; pulverizați pierogii cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 9 până la 10 minute; răsturnați pierogii și continuați să coaceți până când sunt ușor aurii, încă 9 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați șunca, ciupercile, ceapa verde și usturoiul în untul topit până când șunca și ciupercile se rumenesc ușor, 5 până la 10 minute. Amestecați pierogii în amestecul de șuncă; gătiți până când aromele s-au amestecat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Amestecați supa de ciuperci, smântâna și laptele împreună într-un bol; condimentează cu sare, piper și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Supă De Ciuperci
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
8 (U-12) Creveți
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se toarnă amestecul de supă peste amestecul de șuncă-pierogie. Gatiti si amestecati pana se incalzeste, 5-10 minute.