Șuncă și Chile-Cheddar Calzones

Șuncă și Chile-Cheddar Calzones
Ham și Chile-Cheddar Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,66 USD pe porție. O porție conține 870 calorii, 43G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de rucola, ardei iute poblano—prăjit, pimientos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cheddar-Vafe Chile, Zucchini Chile-Piure De Cheddar, și Cheddar Chile Pâine De Bere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o foaie mare de copt într-un cuptor de 500 timp de 10 minute și pulverizați-o cu grijă cu ulei. Între timp, pe o suprafață de lucru ușor făinată, rulați sau întindeți fiecare bilă de aluat într-o rundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un castron mediu, combinați ardeii iute, 1 3/4 căni de cheddar, pimientos, un vârf de sare și 1/4 linguriță de piper; se pasează într-o pastă grosieră cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aranjați șunca pe jumătatea inferioară a fiecărei runde de aluat. Se acoperă cu rucola și se condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Întindeți amestecul chile-cheddar peste rucola până la 1/2 inch de margine, apăsându-l ușor pentru a compacta. Îndoiți jumătatea superioară a aluatului peste umplutură, apăsând pentru a elibera orice aer prins; ciupiți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Transferați calzonele pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Presărați restul de 1/4 cană de cheddar deasupra și coaceți timp de 8 minute, sau până devin aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista