Șuncă și ceapă Elvețiană

Șuncă și ceapă Elvețiană
Bacon și ceapă Chard elvețian este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 95 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vidalia, oțet balsamic, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 28 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Chard Elvețian Și Plăcintă Cu Ceapă Vidaliană, Brânză elvețiană și Frittata de ceapă, și Chard elvețian și lasagna de ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați subțire chard; tăiați grosolan frunzele. Aruncați împreună; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
2
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul și ceapa; gatiti 2 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați 1/2 din ciorbă și tot bulionul în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până când se ofilesc. Repetați procedura cu restul de chard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se fierbe, neacoperit, 5 minute sau până când bietul este fraged, amestecând ocazional. Se amestecă oțetul, sarea și piperul. Gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chard ElvețianChard Elvețian
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista