Șuncă și ceapă Elvețiană
Bacon și ceapă Chard elvețian este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 95 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vidalia, oțet balsamic, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 28 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Chard Elvețian Și Plăcintă Cu Ceapă Vidaliană, Brânză elvețiană și Frittata de ceapă, și Chard elvețian și lasagna de ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați subțire chard; tăiați grosolan frunzele. Aruncați împreună; deoparte.
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare timp de 3 minute.
Adăugați usturoiul și ceapa; gatiti 2 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați 1/2 din ciorbă și tot bulionul în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până când se ofilesc. Repetați procedura cu restul de chard.
Se fierbe, neacoperit, 5 minute sau până când bietul este fraged, amestecând ocazional. Se amestecă oțetul, sarea și piperul. Gatiti pana se incalzeste bine.