Șuncă și burgeri umpluți cu Elveția
Șuncă și burgeri Elvețieni umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Un amestec de piper, sos worcestershire, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri umpluți cu slănină și brânză (burgeri Jucy Lucy), Burgeri de curcan elvețian BBQ, și Burgeri cu friptură Elvețiană pentru 2 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente. Împărțiți amestecul în 8 porții egale, modelând fiecare într-o pastă ovală de 5 inci. Completați fiecare dintre cele 4 torturi cu 2 linguri de brânză și 1/2 uncie de șuncă, lăsând o margine de 1/2 inch; deasupra cu tortele rămase. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Așezați chiftelele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Așezați felii de pâine pe grătar; grătar 1 minut pe fiecare parte sau până la prăjit. Completați fiecare dintre cele 4 felii de pâine cu 1 frunză de salată, 2 felii de ceapă, 1 patty, 2 felii de roșii și 1 felie de pâine.