Șuncă și brânză Quiche
Rețeta de șuncă și brânză Quiche ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 55 minute. O porție conține 1288 calorii, 30g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți amestec de brânză colby și monterey jack, rozmarin, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați cartofii și rozmarinul într-un vas cu microunde. Acoperiți cu un prosop de hârtie umed și cuptorul cu microunde timp de 2 minute, până când este aproape gătit.
Acoperiți fundul cojii de plăcintă premade cu cartofi, șuncă și brânză.
Așezați pe o foaie de cookie și puneți-o deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, laptele și condimentul și turnați în coaja plăcintei.
Puneți quiche în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când ouăle s-au setat.