Șuncă și Brunch elvețian coace

Șuncă și Brunch elvețian coace
Ham și Swiss Brunch coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 349 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, muștar dijon, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Brunch Ou Coace, Ou Brunch Coace, și Arpagic-Șuncă Brunch Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), aranjați jumătate din feliile de pâine, suprapunându-se după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Periați pâinea în vas cu muștar. Se acoperă uniform cu șuncă și brânză elvețiană, suprapunându-se după cum este necesar. Se acoperă cu feliile de pâine rămase, aranjându-le peste primul strat de felii de pâine pentru a face sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
MuștarMuștar
PâinePâine
șuncășuncă
3
Într-un castron mediu, bateți ouăle și laptele cu sârmă până se omogenizează bine. Se toarnă cu grijă peste sandvișuri. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați parmezanul, pesmetul, pătrunjelul și untul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se presară crumb topping peste caserola.
7
Coaceți descoperit 30 până la 35 de minute sau până când sandvișurile sunt umflate și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista