Șuncă Proaspătă Glazurată Cu Muștar De Arțar

Șuncă Proaspătă Glazurată Cu Muștar De Arțar
Șuncă proaspătă glazurată cu muștar de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 356 calorii, 55g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $7.81 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de piper, porție de coadă, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Șuncă glazurată cu arțar și muștar, Șuncă glazurată cu muștar-arțar, și Creveți Glazurați Cu Muștar De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic. Scor în afara șuncă într-un model de diamant; frecați cu amestec de condimente. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scoateți șunca din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
3
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Aranjați șunca, partea grasă în sus, pe raftul unei tigaie acoperite cu spray de gătit și așezați raftul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Coaceți la 425 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura la 350 (nu scoateți șunca din cuptor); coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați siropul de arțar, muștarul Dijon și untul. Întoarceți șunca, partea grasă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Sirop De ArțarSirop De Arțar
UntUnt
șuncășuncă
7
Coaceți încă 40 de minute, ungând cu amestec de sirop la fiecare 20 de minute. Întoarceți din nou șunca. Ungeți cu amestecul de sirop rămas și coaceți încă 35 de minute sau până când un termometru introdus aproape de os înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 20 de minute; îndepărtați excesul de grăsime și feliați.
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate37
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista