Șuncă proaspătă de rozmarin cu compot de piersici

Șuncă proaspătă de rozmarin cu compot de piersici
Șuncă proaspătă de rozmarin cu compot de piersici este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1154 calorii, 99G de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coadă de șuncă, zahăr brun, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite din mere din grâu integral cu compot proaspăt de piersici, Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert, și Compot de Grapefruit în sirop de rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți șuncă: cu o seară înainte de a servi șuncă, dezlegați-o și tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime. Într-un castron mic, amestecați usturoiul, rozmarinul, sarea și piperul. Frecați peste tot șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați șunca într-o tigaie mare, acoperiți și dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1
Combinați piersicile, zahărul brun, ghimbirul, sarea și piperul într-o cratiță mare și grea. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când piersicile sunt fragede, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
UmărUmăr
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se transferă într-un castron și se răcește. Se răcește, bine acoperit, până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți cuptorul la 218°.cu un cuțit ascuțit, marcați un model încrucișat în grăsime și piele pe șuncă. Folosind șnurul de bucătărie, legați șunca înapoi în ruloul său original.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați șunca, cu partea grasă în sus, pe un raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Prăjiți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177°, acoperiți șunca ușor cu folie și prăjiți timp de 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Îndepărtați folia și continuați să prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte înregistrează 66°, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Transferați șunca pe o placă de sculptură, acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Feliați șunca și serviți cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista