Șuncă Proaspătă Cu Crustă De Ierburi

Șuncă Proaspătă Cu Crustă De Ierburi
Șunca proaspătă cu crustă de ierburi ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 850 calorii, 75g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze proaspăt de cimbru, frunze proaspăt de tarhon, șuncă și flori de lavandă netratate. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 70%. Rețete similare sunt Ierburi proaspete și somon cu crustă Feta, Șuncă dublă cu muștar și ierburi, și Filet mignon cu crustă de Porcini cu unt proaspăt de ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați cimbru, rozmarin, tarhon și lavandă. Condimentează șunca cu sare și piper. Frecați amestecul de plante pe toată șunca și lăsați-l deoparte la marinat și ajungeți la temperatura camerei, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Gât De PuiGât De Pui
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați șunca cu crustă de ierburi într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Coaceți aproximativ 25 de minute pe kilogram sau până când temperatura internă atinge 150 de grade F. Pe un termometru cu citire instantanee introdus lângă os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți din cuptor într-un raft. Cortați șunca lejer cu folie de aluminiu și lăsați să stea până când centrul șuncii înregistrează 160 până la 165 de grade F. pe termometrul cu citire instantanee, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți șunca din tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Transferați picăturile într-o cratiță mică pentru a face jus.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați bulionul de pui, un strop de sare și piper și dați la fiert la foc mare. Reduceți focul la mediu pentru a se menține cald până la servire. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
9
Odată ce șunca s-a odihnit, transferați-o pe o tăietură, sculptați și serviți cu jus-ul lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Chenin Blanc

Pinot Noir, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru șuncă întreagă. Riesling și chenin blanc au o notă de dulceață care completează aromele dulci și sărate ale șuncii. Dacă preferați roșu, un roșu deschis ca pinot noir va face. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista