Șuncă Portocalie La Grătar (Dimensiunea Mulțimii)

Șuncă Portocalie La Grătar (Dimensiunea Mulțimii)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați șuncă de portocale la grătar (Dimensiunea mulțimii). Această rețetă face 16 porții cu 357 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de grătar, ulei vegetal, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bacon La Grătar-Cheeseburgeri (Mărimea Mulțimii), Minestrone De Dimensiuni Mari, și Pumn De Zmeură (Dimensiunea Mulțimii) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați sucul de portocale, mierea, arpagicul și uleiul. Faceți tăieturi deasupra șuncă la aproximativ 1/2 inch distanță și 1/4 inch adâncime în model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
ArpagicArpagic
MiereMiere
șuncășuncă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați șunca într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Se toarnă amestecul de suc de portocale peste șuncă; întoarceți-vă la strat. La frigider cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
șuncășuncă
4
Încălziți cărbuni sau grătar pentru căldură indirectă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți șunca din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătiți șunca la foc mic 1 oră 15 minute până la 1 oră 30 minute, perindând cu marinată de 2 sau 3 ori și rotind o dată sau de două ori, până când se încălzește. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați sosul de grătar, marmelada și muștarul. Gatiti la foc mic 5-10 minute, amestecand ocazional, pana se omogenizeaza bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
MarmeladăMarmeladă
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Sos de perie pe șuncă. Grătiți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când este glazurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Serviți șunca cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
șuncășuncă
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții16
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista