Șuncă O ' Day cu Aioli de secară
Ham O ' Day cu Aioli de secară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, șuncă de țară, muștar de cereale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 F. muștar întins subțire pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți până se usucă, 1-1 1/2 ore.
Lasă să se răcească; se sfărâmă.
Așezați ouăle într-o cratiță mică; adăugați apă pentru a acoperi cu 1 1/2". Se aduce la fierbere; se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute.
Transferați ouăle într-un castron cu apă cu gheață; lasa sa se raceasca. Coaja; pus deoparte (gălbenușurile ar trebui să fie în continuare curgătoare).
Prăjiți semințele de chimen într-o tigaie mică la foc mediu, aruncând des, 1 minut.
Adăugați ulei de struguri și pâine; gătiți, aruncând ocazional, până când pâinea este doar aurie, aproximativ 4 minute.
Lăsați să se răcească, apoi amestecați într-un blender până când este cât se poate de neted; pune deoparte uleiul de secară.
Amestecați ouăle, oțetul și sucul de lămâie într-un blender curat până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet ulei de secară, apoi ulei de măsline; amestecați până când aioli este îngroșat. Treceți printr-o sită într-un castron mic; condimentează cu sare.
Întindeți aioli pe farfurii, acoperiți cu șuncă și presărați cu pudră de muștar.