Șuncă La Cuptor Bourbon
Șunca la cuptor Bourbon este o fără lactate și primal băutură. Această rețetă servește 15. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 637 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bourbon, suc de portocale, șuncă în spirală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Bourbon La Cuptor, Mere Coapte Bourbon, și Fasole Bourbon La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant de 1/2 in. adânc.
Se coace la 325 la 2 ore.
Într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza.
Ungeți șunca cu o parte din glazură; coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 140 km.