Șuncă La Cuptor
Șunca la cuptor este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 130g de proteine, 101G de grăsime, și un total de 1563 calorii. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, zahăr brun, șuncă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola cu șuncă și fasole verde, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați șunca într-o tigaie și apăsați cuișoare întregi în partea de sus la intervale de 1 până la 2 inci. Împachetați blatul cu un strat de zahăr brun.
Se toarnă suficientă apă în fundul tăvii de prăjire pentru a ajunge la o adâncime de 1 inch. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu sau un capac.
Coaceți timp de 4 1/2 până la 5 ore în cuptorul preîncălzit (aproximativ 22 de minute pe kilogram) sau până când temperatura internă a șuncii a atins 160 de grade F (72 de grade C). Asigurați-vă că termometrul pentru carne nu atinge osul.
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute înainte de a sculpta.