Șuncă glazurată cu sos de piersici-ghimbir

Șuncă glazurată cu sos de piersici-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 1275 calorii, 99G de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de șuncă, ardei de cireșe, conserve de piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura, Sunca Glazurata Cu Ghimbir-Piersic, și Ginger Peach-sunca glazurate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Folosiți un cuțit zimțat pentru a înscrie partea superioară a șuncii într-un model de diamant. Apăsați cuișoare întregi în șuncă și așezați-le pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire.
Coaceți timp de 1 1/2 până la 2 ore în cuptorul preîncălzit sau până când temperatura internă a șuncii a atins 140 grade F (60 grade C). Acoperiți cu folie de aluminiu dacă șunca începe să pară uscată.
În timp ce șunca se coace, amestecați scorțișoara, muștarul și 1/2 cană de zahăr brun într-o cană sau castron mic. Pune deoparte. Într-o cratiță la foc mediu, amestecați restul de zahăr brun, oțet de cidru, nectar de piersici și conserve de piersici. Aduceți la fierbere și apoi amestecați piersicile feliate, ghimbirul, ardeiul de cireșe și bățul de scorțișoară. Se fierbe până când piersicile sunt fragede și sosul s-a îngroșat, 25 până la 30 de minute.
Scoateți șunca din cuptor și periați liberal cu glazura de muștar. Creșteți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și readuceți șunca la cuptor, neacoperită.
Coaceți încă 20 până la 30 de minute sau până când glazura este bulbucată. Lăsați șunca să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute înainte de sculptură.
Se servește cu sos fierbinte de piersici-ghimbir.