Șuncă glazurată cu sos de piersici-ghimbir

Șuncă glazurată cu sos de piersici-ghimbir
Șuncă glazurată cu sos de piersici-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 1275 calorii, 99G de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de șuncă, ardei de cireșe, conserve de piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura, Sunca Glazurata Cu Ghimbir-Piersic, și Ginger Peach-sunca glazurate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Folosiți un cuțit zimțat pentru a înscrie partea superioară a șuncii într-un model de diamant. Apăsați cuișoare întregi în șuncă și așezați-le pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Coaceți timp de 1 1/2 până la 2 ore în cuptorul preîncălzit sau până când temperatura internă a șuncii a atins 140 grade F (60 grade C). Acoperiți cu folie de aluminiu dacă șunca începe să pară uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
În timp ce șunca se coace, amestecați scorțișoara, muștarul și 1/2 cană de zahăr brun într-o cană sau castron mic. Pune deoparte. Într-o cratiță la foc mediu, amestecați restul de zahăr brun, oțet de cidru, nectar de piersici și conserve de piersici. Aduceți la fierbere și apoi amestecați piersicile feliate, ghimbirul, ardeiul de cireșe și bățul de scorțișoară. Se fierbe până când piersicile sunt fragede și sosul s-a îngroșat, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
4 Litri Apă Spumante, Răcită4 Litri Apă Spumante, Răcită
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Scoateți șunca din cuptor și periați liberal cu glazura de muștar. Creșteți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și readuceți șunca la cuptor, neacoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Coaceți încă 20 până la 30 de minute sau până când glazura este bulbucată. Lăsați șunca să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se servește cu sos fierbinte de piersici-ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista