Șuncă Glazurată Cu Coacăze Roșii-Rodie

Șuncă Glazurată Cu Coacăze Roșii-Rodie
Roșu-coacăz-rodie glazurate sunca ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 621 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de jeleu de coacăze, muștar dijon, jumătate de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Găini de vânat Cornish glazurate cu rodie cu umplutură de pâine cu nuci de pin și coacăze, Șuncă glazurată cu coacăze a lui Kathy, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Coacăze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca în aragaz lent, turnați suc de rodie, acoperiți și gătiți la foc mic până când se încălzește complet, 4 până la 6 ore, ungând o dată sau de două ori. Puneți jeleul într-o cratiță mică la foc mediu-mic și gătiți, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
JeleuJeleu
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele. Acoperiți și refrigerați jeleul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Într-o cratiță mică, combinați 3 linguri. de gătit lichid din aragaz lent cu jeleu, muștar și zahăr brun. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
JeleuJeleu
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți 1 cană de lichid de gătit din aragazul lent; aruncați.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Se toarnă amestecul de jeleu peste șuncă. Acoperiți aragazul și creșteți căldura la mare. Gatiti aproximativ 30 de minute, ungand des, pana devine stralucitor si glazurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
șuncășuncă
6
Transferați șunca într-un platou și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista