Șuncă Glazurată Cu Citrice
Șunca glazurată cu citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 14 porții cu 589 calorii, 42G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: măr, marmeladă de portocale, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare includ Șuncă Glazurată Cu Citrice, Somon Glazurat Cu Citrice, și Morcovi glazurați cu citrice.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea de pe șuncă și tăiați grăsimea la grosimea de 1/4 inch. Faceți tăieturi adânci de 1/4 inch într-un model de diamant și introduceți cuișoare la intervale de 1 inch.
Așezați șunca într-o tigaie de 13 x 9 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Se amestecă împreună băutură răcoritoare și următoarele 3 ingrediente pana se omogenizeaza.
Se toarnă amestecul uniform peste șuncă.
Coaceți la 350 pe raftul inferior al cuptorului 2 ore și 30 de minute, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 20 de minute.
Scoateți șunca; lăsați să stea cu 15 minute înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Orangina spumant Citrus Beverage.