Șuncă glazurată cu arțar cu sos de muștar
Șuncă glazurată cu arțar cu sos de muștar de arțar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 169 calorii, 9g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 2,65 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, suc de portocale, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Șuncă glazurată cu muștar-arțar, Șuncă glazurată cu arțar și muștar, și Șuncă Proaspătă Glazurată Cu Muștar De Arțar.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant.
Așezați șunca pe un suport acoperit cu spray de gătit și așezați raftul într-o tigaie de prăjire superficială.
Combinați 1/4 cană sirop de arțar, 2 linguri muștar, coajă de portocală și suc de portocale; se amestecă bine și se unge peste șuncă.
Coaceți la 425 timp de 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și gătiți încă 1 oră și 30 de minute sau până când se încălzește bine. Ungeți șunca cu amestec de sirop de arțar la fiecare 30 de minute.
Transferați șunca într-un platou și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Combinați siropul rămas, muștarul rămas și marmelada într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand continuu.
Notă: rezervați osul de șuncă (18 uncii) din șunca glazurată cu arțar cu sos de muștar de arțar pentru a fi folosit în rețeta picantă de supă de șuncă și fasole.