Șuncă glazurată cu arțar cu sos de muștar

Șuncă glazurată cu arțar cu sos de muștar
Șuncă glazurată cu arțar cu sos de muștar de arțar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 169 calorii, 9g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 2,65 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, suc de portocale, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Șuncă glazurată cu muștar-arțar, Șuncă glazurată cu arțar și muștar, și Șuncă Proaspătă Glazurată Cu Muștar De Arțar.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Așezați șunca pe un suport acoperit cu spray de gătit și așezați raftul într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Combinați 1/4 cană sirop de arțar, 2 linguri muștar, coajă de portocală și suc de portocale; se amestecă bine și se unge peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Coaceți la 425 timp de 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și gătiți încă 1 oră și 30 de minute sau până când se încălzește bine. Ungeți șunca cu amestec de sirop de arțar la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați șunca într-un platou și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Combinați siropul rămas, muștarul rămas și marmelada într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se servește cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Notă: rezervați osul de șuncă (18 uncii) din șunca glazurată cu arțar cu sos de muștar de arțar pentru a fi folosit în rețeta picantă de supă de șuncă și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate6
Revista