Șuncă Glazurată Cu Afine
Șunca glazurată cu afine este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 116 fani. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, sos de afine cu fructe de pădure, sos de vinaigretă balsamică și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Curcan glazurat cu afine cu umplutură de merișor-porumb, Șuncă Glazurată Cu Afine, și Șuncă Glazurată Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Așezați șunca în tigaie superficială. Scor sunca; Se acoperă cu folie.
Coaceți 1-1 / 2 ore. Între timp, ingredientele rămase la cuptorul cu microunde într-un castron cu microunde la 30 până la 45 sec. sau până când sosul de afine este topit. Rezervă 1-3 / 4 cani amestec de afine.
Scoateți folia din șuncă.
Coaceți, neacoperit, 1 oră sau până când șunca este încălzită (140F), perindând cu amestecul de afine rămas la fiecare 20 min.
Transferați șunca pe placa de tăiat; acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 15 min. Feliați șuncă; se servește cu amestec de afine rezervat.