Șuncă Fettuccine Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți Fettuccine cu șuncă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, fulgi de pătrunjel, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați Fettuccine Coace, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, gătiți firimiturile de pâine și pătrunjelul în 1 lingură de unt la foc mediu timp de 4-5 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Într-o tigaie mare, topiți untul rămas. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă brânza; gatiti 2-3 minute mai mult sau pana se topeste. Se amestecă șunca, fettuccina și mazărea.
Transferați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt; se presară cu amestec de pesmet.
Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperi; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până la bule.