Șuncă de vacanță cu sos Cumberland
Șuncă de vacanță cu sos Cumberland ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 10 porții cu 774 calorii, 69G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul cumberland, jumătate de șuncă spirală, garnituri: crengute de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a - l face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Sos Cumberland, Medalioane de porc cu sos Cumberland, și Cotlete de porc cu sos Cumberland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți șunca și îndepărtați discul de plastic care acoperă osul. Puneți crengute de rozmarin la întâmplare între fiecare 2 sau 3 felii de șuncă.
Așezați șunca, tăiată cu fața în jos, într-o pungă de gătit la cuptor; așezați într-un vas de copt de 13" x 9". Închideți geanta cu cravată. Tăiați excesul de plastic la 2".
Tăiați 3 (1/2") fante în partea de sus a sacului.
Coaceți la 275 pe cel mai mic raft timp de 2 1/2 ore sau până când un termometru de carne introdus înregistrează 14
Scoateți șunca din cuptor; lăsați să stea în pungă cu sucuri 15 minute.
Scoateți șunca din pungă și transferați-o pe o placă de sculptură. Se separă felii și se aranjează pe un platou de servire.
Se servește cu sos Cumberland.