Șuncă de vacanță cu sos Cumberland

Șuncă de vacanță cu sos Cumberland
Șuncă de vacanță cu sos Cumberland ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 10 porții cu 774 calorii, 69G de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul cumberland, jumătate de șuncă spirală, garnituri: crengute de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a - l face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Sos Cumberland, Medalioane de porc cu sos Cumberland, și Cotlete de porc cu sos Cumberland pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți șunca și îndepărtați discul de plastic care acoperă osul. Puneți crengute de rozmarin la întâmplare între fiecare 2 sau 3 felii de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Așezați șunca, tăiată cu fața în jos, într-o pungă de gătit la cuptor; așezați într-un vas de copt de 13" x 9". Închideți geanta cu cravată. Tăiați excesul de plastic la 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Tăiați 3 (1/2") fante în partea de sus a sacului.
4
Coaceți la 275 pe cel mai mic raft timp de 2 1/2 ore sau până când un termometru de carne introdus înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Scoateți șunca din cuptor; lăsați să stea în pungă cu sucuri 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți șunca din pungă și transferați-o pe o placă de sculptură. Se separă felii și se aranjează pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Garnisiți, dacă doriți.
8
Se servește cu sos Cumberland.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate26
Revista