Șuncă de tigaie și legume gratinate
Șuncă de tigaie și legume gratinate este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 237 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, margarină, șuncă tăiată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie Cu Gratin De Legume, Skillet Spanac Gratin, și Gratin De Conopidă Pentru Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți margarina în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti sunca si ceapa in margarina, amestecand frecvent, aproximativ 5 minute sau pana cand ceapa este frageda. Se amestecă cartofii, sosul
Se amestecă, apă fierbinte și piper.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă morcovii. Acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede.
Se amestecă brânza și broccoli. Acoperiți și fierbeți aproximativ 5 minute mai mult, amestecând ocazional, până când brânza este topită și broccoli este fierbinte.
Lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire (sosul se va îngroșa așa cum stă).