Șuncă de Paște cu pesmet auriu și sos Madeira

Șuncă de Paște cu pesmet auriu și sos Madeira
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca de Paște cu pesmet auriu și sos Madeira. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1359 calorii, 101G de proteine, și 81G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 2,82 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șuncă, ulei de măsline, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Paște. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Conopidă prăjită cu pesmet crocant și stafide aurii, Trufe Oreo Cu 4 Ingrediente Ou De Paște (Auriu) , și Friptură Prime Rib cu sos Madeira și sos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați un raft la cel mai scăzut nivel al cuptorului; preîncălziți la 300 de metri pătrați F. fără a tăia grăsimea, îndepărtați coaja exterioară din cea mai mare parte a șuncii, lăsând o bandă în jurul capătului osului gambei. Distanța se taie la 3/4 " pentru a face un model de diamant,scorați grăsimea deasupra șuncii în cruce și apoi în lungime pe o diagonală (nu tăiați în carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați șunca într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Se toarnă 3 căni de apă în tigaie și se prăjește șunca timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Prăjitășuncă Prăjită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Între timp, amestecați zahărul brun și muștarulîntr-un castron mediu până se formează o pastă groasă;pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați pesmet; pâine prăjită,amestecând des, până când este foarte crocantă, 5-7 minute.Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Scoateți șunca din cuptor; creștetemperatura la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Spread jumătate de zahăr-mustardpaste peste partea de sus marcat de sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
9
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a registrelor de șuncă 145 km F,aproximativ 1 oră. Dacă sucurile de tigaie s-au uscat,adăugați 1 cană de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți șunca din cuptor; creștetemperatura la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Răspândiți restul de pastă de muștar de zahăr peste șuncă și împachetați peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
12
Coaceți șunca până când firimiturile sunt aurii adâncimaro și crocant, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Transferați șunca într-un platou de servire; lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a sculpta.
14
Tapetați o sită cu ochiuri fine cu pânză de brânză.Setați sita peste un ulcior mediu sau o barcă cu gropi. Scoateți grăsimea de pe suprafața sucurilorîn tigaie; aruncați.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Gravy BoatGravy Boat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați Madeira în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Puneți tigaia la foc mediu-mare și fierbeți rapid lichidele, răzuind mușcăturile rumenite, până când sosul se îngroașă și se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute. Se strecoară sosulprin sită preparată, apăsând pe solide; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Sculpta sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
18
Serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiPaști
Revista