Șuncă de Paște cu pesmet auriu și sos Madeira

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca de Paște cu pesmet auriu și sos Madeira. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1359 calorii, 101G de proteine, și 81G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 2,82 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șuncă, ulei de măsline, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Paște. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Conopidă prăjită cu pesmet crocant și stafide aurii, Trufe Oreo Cu 4 Ingrediente Ou De Paște (Auriu) , și Friptură Prime Rib cu sos Madeira și sos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați un raft la cel mai scăzut nivel al cuptorului; preîncălziți la 300 de metri pătrați F. fără a tăia grăsimea, îndepărtați coaja exterioară din cea mai mare parte a șuncii, lăsând o bandă în jurul capătului osului gambei. Distanța se taie la 3/4 " pentru a face un model de diamant,scorați grăsimea deasupra șuncii în cruce și apoi în lungime pe o diagonală (nu tăiați în carne).
Așezați șunca într-o tigaie mare.
Se toarnă 3 căni de apă în tigaie și se prăjește șunca timp de 2 ore.
Între timp, amestecați zahărul brun și muștarulîntr-un castron mediu până se formează o pastă groasă;pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pesmet; pâine prăjită,amestecând des, până când este foarte crocantă, 5-7 minute.Pune deoparte.
Scoateți șunca din cuptor; creștetemperatura la 350 de grade F.
Spread jumătate de zahăr-mustardpaste peste partea de sus marcat de sunca.
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a registrelor de șuncă 145 km F,aproximativ 1 oră. Dacă sucurile de tigaie s-au uscat,adăugați 1 cană de apă în tigaie.
Scoateți șunca din cuptor; creștetemperatura la 400 de grade F.
Răspândiți restul de pastă de muștar de zahăr peste șuncă și împachetați peste tot.
Coaceți șunca până când firimiturile sunt aurii adâncimaro și crocant, 12-15 minute.
Transferați șunca într-un platou de servire; lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a sculpta.
Tapetați o sită cu ochiuri fine cu pânză de brânză.Setați sita peste un ulcior mediu sau o barcă cu gropi. Scoateți grăsimea de pe suprafața sucurilorîn tigaie; aruncați.
Adăugați Madeira în tigaie.
Puneți tigaia la foc mediu-mare și fierbeți rapid lichidele, răzuind mușcăturile rumenite, până când sosul se îngroașă și se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute. Se strecoară sosulprin sită preparată, apăsând pe solide; aruncați solidele.