Șuncă de Paște cu pesmet auriu și sos Madeira

Șuncă de Paște cu pesmet auriu și sos Madeira
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca de Paște cu pesmet auriu și sos Madeira. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1359 calorii, 101G de proteine, și 81G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 2,82 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șuncă, ulei de măsline, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Paște. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Conopidă prăjită cu pesmet crocant și stafide aurii, Trufe Oreo Cu 4 Ingrediente Ou De Paște (Auriu) , și Friptură Prime Rib cu sos Madeira și sos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați un raft la cel mai scăzut nivel al cuptorului; preîncălziți la 300 de metri pătrați F. fără a tăia grăsimea, îndepărtați coaja exterioară din cea mai mare parte a șuncii, lăsând o bandă în jurul capătului osului gambei. Distanța se taie la 3/4 " pentru a face un model de diamant,scorați grăsimea deasupra șuncii în cruce și apoi în lungime pe o diagonală (nu tăiați în carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați șunca într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se toarnă 3 căni de apă în tigaie și se prăjește șunca timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Prăjitășuncă Prăjită
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Între timp, amestecați zahărul brun și muștarulîntr-un castron mediu până se formează o pastă groasă;pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați pesmet; pâine prăjită,amestecând des, până când este foarte crocantă, 5-7 minute.Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Scoateți șunca din cuptor; creștetemperatura la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Spread jumătate de zahăr-mustardpaste peste partea de sus marcat de sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
9
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a registrelor de șuncă 145 km F,aproximativ 1 oră. Dacă sucurile de tigaie s-au uscat,adăugați 1 cană de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți șunca din cuptor; creștetemperatura la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Răspândiți restul de pastă de muștar de zahăr peste șuncă și împachetați peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ardei ArbolArdei Arbol
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
12
Coaceți șunca până când firimiturile sunt aurii adâncimaro și crocant, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Transferați șunca într-un platou de servire; lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a sculpta.
14
Tapetați o sită cu ochiuri fine cu pânză de brânză.Setați sita peste un ulcior mediu sau o barcă cu gropi. Scoateți grăsimea de pe suprafața sucurilorîn tigaie; aruncați.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Gravy BoatGravy Boat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Adăugați Madeira în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Puneți tigaia la foc mediu-mare și fierbeți rapid lichidele, răzuind mușcăturile rumenite, până când sosul se îngroașă și se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute. Se strecoară sosulprin sită preparată, apăsând pe solide; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
17
Sculpta sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
18
Serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiPaști
Revista