Șuncă De Miere-Portocală

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă de miere-portocală. Această rețetă servește 12. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 585 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat, jumătate de șuncă, portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Felii de portocale cu miere și apă de floare de portocal, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți 1 lingură de coajă din portocală; stoarceți sucul.
Se amestecă coaja și sucul cu miere și muștar într-un castron mic. Perforați suprafața șuncii la intervale de 2 inci cu frigărui de metal; așezați într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă de 2 galoane.
Se toarnă miere peste șuncă; sac de etanșare. Refrigerați 2 ore.
Se încălzește cuptorul la 325.
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Aruncați marinada. Introduceți cuișoare în șuncă. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime.
Coaceți descoperit 1 oră. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu, astfel încât șunca să nu se rumenească.
Coaceți cu 1 oră până la 1 oră cu 30 de minute mai mult sau până când termometrul citește 135 de la 140 de la 140 de minute.
Lăsați șunca să stea acoperită slab timp de 10 până la 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.