Șuncă de Hickory și Frittata de cartofi
Hickory șuncă și cartofi Frittatan este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 194 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați 7%-șuncă afumată cu hickory fără grăsimi, ouă plus albușuri de ou, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Frittata Cu Șuncă Și Cartofi, Frittata de șuncă și cartofi, și Frittata De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia antiaderentă de 10 inci la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare.
Adăugați șuncă; gatiti 2-3 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste usor.
Scoateți șunca din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
La aceeași tigaie, puneți cartofi, ceapă, ardei gras și 1/2 cană de lapte.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu; acoperiți bine și fierbeți 5 până la 6 minute sau doar până când cartofii sunt fragede.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ouăle și albușurile, restul de 1/4 cană de lapte, sarea și piperul până se omogenizează bine. Amestecați șunca și amestecul de ouă în amestecul de cartofi. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți fără a amesteca timp de 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc; scoateți capacul (ouăle nu vor apărea complet fierte).
Lăsați să stea 2 până la 3 minute sau până când amestecul de ouă este setat și brânza este topită.
Tăiați în pene pentru a servi.