Șuncă De Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca Arțăroasă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 496 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Înțepați șunca cu o furculiță.
Așezați feliile de ananas pe șuncă, fixându-le cu scobitori. Apăsați cuișoarele în șuncă.
Așezați șunca într-un vas de copt cu apa.
Într-o cratiță la foc mic, topiți untul și amestecați siropul, zahărul brun și mierea până se încălzesc.
Se toarnă 1/2 amestecul peste șuncă.
Coaceți șunca 1 oră și 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Ungeți frecvent cu amestecul rămas de unt și sirop.
Scoateți șunca de pe foc și scurgeți picăturile de tigaie într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si serviti cu sunca.