Șuncă cu miere și glazură de zahăr brun

Șunca cu miere și glazură de zahăr brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 487 calorii, 47G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, șuncă, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine de ovăz Nutellan cu glazură de miere de zahăr brun, Cupcakes Cu Zahăr Brun Cu Glazură De Unt Brun De La Martha, și Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați șunca într-o tigaie și punctați cu cuișoare. Într-o cratiță combinați sucul de ananas, zahărul brun, mierea și sucul de portocale. Se amestecă și se fierbe la foc mediu-mic până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Se toarnă glazura peste șuncă.
Coaceți șunca descoperită timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit.