Șuncă cu crustă de ghimbir cu sos de caise-muștar

Șuncă cu crustă de ghimbir cu sos de caise-muștar
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Șuncă cu crustă de ghimbir cu sos de caise-muștar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 124 calorii, 8g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 2,11 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, 3%-mai puțin-sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mușcături de pui cu crustă Panko cu sos de caise-muștar, Somn Cu Crustă De Caise-Muștar, și Sos De Muștar De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti șunca, tapetați o tigaie pentru pui cu folie. Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați șunca pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 325 timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți șunca din cuptor și răciți ușor. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați 2 linguri de conserve și 2 linguri de muștar, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Combinați zahărul și firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
8
Pensulă păstrează amestecul peste șuncă. Apăsați cu grijă amestecul de firimituri pe amestecul de conserve (un amestec de firimituri va cădea pe tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când un termometru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Așezați șunca pe un platou; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
11
Pentru a pregăti sosul, combinați 1 1/2 căni de conserve și ingredientele rămase într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Serviți sosul cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
șuncășuncă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista