Șuncă cu crustă de ghimbir cu sos de caise-muștar
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Șuncă cu crustă de ghimbir cu sos de caise-muștar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 124 calorii, 8g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 2,11 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, 3%-mai puțin-sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mușcături de pui cu crustă Panko cu sos de caise-muștar, Somn Cu Crustă De Caise-Muștar, și Sos De Muștar De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti șunca, tapetați o tigaie pentru pui cu folie. Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant.
Așezați șunca pe tigaia pregătită.
Coaceți la 325 timp de 1 oră.
Scoateți șunca din cuptor și răciți ușor. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Combinați 2 linguri de conserve și 2 linguri de muștar, amestecând cu un tel.
Combinați zahărul și firimiturile.
Pensulă păstrează amestecul peste șuncă. Apăsați cu grijă amestecul de firimituri pe amestecul de conserve (un amestec de firimituri va cădea pe tigaie).
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când un termometru înregistrează 14
Așezați șunca pe un platou; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Pentru a pregăti sosul, combinați 1 1/2 căni de conserve și ingredientele rămase într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 5 minute.