șuncă cu cola

șuncă cu cola
Sunca cu cola durează aproximativ 5 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 97 de cenți pe porție, primești o băutură care servește 30. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 694 de calorii, 59 g de proteine și 46 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de zahăr brun, , cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați șunca de cola, șuncă de cola cu miere și șuncă de Paște glazurată cu cola și ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pune șunca într-o tigaie mică. Ungeți șunca cu cola. Cu scobitori lipiți pe șuncă niște inele de ananas, cam 4-5 inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
ColaCola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Presărați niște zahăr brun pe inele. Cu scobitori, puneți câte o cireșă în fiecare gaură a inelului de ananas și apoi lipiți niște cuișoare în inele. Acoperiți-l cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți timp de 15 până la 18 minute per kilogram de șuncă sau până când șunca atinge o temperatură internă de 140 de grade F. Se unge cu cola la fiecare 30 de minute în timpul gătirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ColaCola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții30
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista