Șuncă cu aragaz lent cu sos de fructe tropicale
Șunca cu aragaz lent cu sos de fructe tropicale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 326 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți mango în sirop extra-ușor, conserve de ananas, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Creveți la grătar cu sos de fructe tropicale, Fructe tropicale cu sos de miere-iaurt, și Tort de lire cu fructe tropicale și sos de rom-caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Așezați șunca în aragaz lent; se presara cu piper.
Puneți mango, conserve, chili și oțet în blender. Acoperiți și amestecați la viteză mare 30 de secunde; se toarnă peste șuncă.
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore.
Scoateți șunca din aragaz; așezați pe platoul de servire.
Presărați șuncă cu 1 lingură de coriandru. Se amestecă restul de 3 linguri de coriandru și ananasul în sos în aragaz.