Șunca cu aragaz lent cu sos de fructe tropicale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 326 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți mango în sirop extra-ușor, conserve de ananas, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Creveți la grătar cu sos de fructe tropicale, Fructe tropicale cu sos de miere-iaurt, și Tort de lire cu fructe tropicale și sos de rom-caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Așezați șunca în aragaz lent; se presara cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Puneți mango, conserve, chili și oțet în blender. Acoperiți și amestecați la viteză mare 30 de secunde; se toarnă peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Oțet
Ardei Iute
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore.
5
Scoateți șunca din aragaz; așezați pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
6
Presărați șuncă cu 1 lingură de coriandru. Se amestecă restul de 3 linguri de coriandru și ananasul în sos în aragaz.