Șuncă cu aragaz lent cu napi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă cu aragaz lent cu napi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 910 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mere Granny smith, napi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Carne de vită fiartă cu aragaz lent, cu morcovi și napi, Slow-saut morcovi și napi, și Rață Prăjită Lentă Cu Napi Și Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți merele, usturoiul, cimbrul, pătrunjelul, condimentele de murat și zahărul brun într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Adăugați șunca și înconjurați-o cu napii.
Se toarnă vinul și 2 căni de apă. Acoperiți și gătiți la minim, 7 ore.
Scoateți șunca din aragazul lent.
Adăugați verdele în aragaz și amestecați pentru a se combina cu lichidul. Întoarceți șunca la aragaz, acoperiți și gătiți la 30 de minute.
Feliați șunca și serviți cu napi, mere și verdeață.