Șuncă Coaptă Lipicioasă
Șuncă coaptă lipicioasă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 45 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 301 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Un amestec de jumătate de șuncă, zahăr brun, muștar Dijon granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aripi Coapte Lipicioase, Gammon lipicios la cuptor lent, și Pui Copt Lipicios Cu Trei Ingrediente.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie cu folie.
Așezați șunca în tigaia de prăjire tăiată cu fața în jos. Prăjiți șunca descoperită pentru 1 (pentru 5 lb. ham) la 2 ore ore (pentru un 8 lb. șuncă).
Între timp, combinați zahărul brun, oțetul balsamic și muștarul într-un castron mic.
Ungeți șunca cu glazura; continuați să prăjiți încă 30 de minute, ungând cu glazură la fiecare 10 minute. Șunca trebuie coaptă la o temperatură internă de 140 F.
Scoateți din cuptor; lăsați șunca să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta.