Șiruri de cartofi dulci cu Ketchup de sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 6 și costă $1.12 pe portie. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ulei de canolan, igname de granat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Cartofi prăjiți cu Sriracha Ketchup, Ketchup cu cartofi dulci de rozmarin, și Cartofi prăjiți la grătar cu Ketchup Sriracha sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru ketchup: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Înfășurați sfecla în folie, închizând complet. Prăjiți sfecla până când este foarte fragedă când este străpunsă cu furculiță sau frigăruie, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Sifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați sfecla să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
4
Tăiați sfecla în bucăți de 1 inch și transferați-o într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați ketchup-ul, oțetul, uleiul de măsline, ghimbirul, sarea și piperul. Procesați până când amestecul este neted, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Transferați ketchup-ul de sfeclă într-un castron mic. Reglați condimentul cu mai multă sare și piper și un vârf de ienibahar, dacă doriți. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pentru șirurile de cartofi dulci: folosind o mandolină sau un feliator În V, tăiați cartofii în benzi de dimensiuni de chibrit de 1/8 până la 1/4 inci grosime și, de preferință, nu mai mult de 4 până la 5 inci (dacă cartofii încep să se decoloreze, puneți-l într-un castron cu apă cu gheață până când este gata de utilizare). Bateți fâșiile de cartofi complet uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați făina într-un castron mare. În loturi, adăugați fâșiile de cartofi în făină și aruncați pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Turnați uleiul de canola într-o cratiță mare și largă. Atașați un termometru prăjit pe partea laterală a cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Încălziți uleiul între 330 și 350 de grade F. scuturați orice exces de făină din cartofi. Lucrând în loturi, adăugați cartofii în ulei și prăjiți până când sunt fragede și aurii, menținând temperatura uleiului între 320 și 340 grade F, 1 1/2 până la 2 minute. Folosind o lingură cu fante sau un skimmer, îndepărtați șirurile de cartofi și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Skimmer
11
Presărați cartofii ușor cu sare și movilă pe un platou.