Șerbet Ricotta
Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1382 calorii, 33g de proteine, și 77g de grăsime. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, mentă, ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați kokum sherbet sau suc kokum , cum se face kokum sherbet, Flori de dovlecei prăjiți cu bivol Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, și Blinele de Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de apă, zahărul, menta și boabele de ienupăr într-o cratiță medie; se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă, aproximativ 2 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească complet, apoi se strecoară într-un bol mare.
Adăugați ricotta, smântâna, siropul de porumb și sucul de lămâie în castron și bateți până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-un alt bol mare, folosind o spatulă de cauciuc pentru a împinge amestecul până când rămân doar caș uscat în sită.
Turnați lichidul într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient din plastic, acoperiți și congelați până la ferm, 2 până la 3 ore. Scoateți în boluri și garnisiți cu mentă.
Fotografie realizată de Jason Varney