Șerbet De Cireșe
Cherry Sherbet ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 213 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lapte, zahăr, rom limpede și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Șerbet De Cireșe, Serbet De Cireș Negru, și Șerbet De Cireșe Prăjite.
Instrucțiuni
Adăugați cireșe într-o cratiță cu zahăr. Aduceți la fierbere lentă și gătiți până când cireșele sunt moi și lichidul este siropos. Se răcește la temperatura camerei.
Adăugați cireșe și suc într-un blender sau robot de bucătărie. Amestecați până la smoooth, oprindu-vă să nu-l lichefiați complet dacă doriți puțină pulpă.
Adăugați lapte, smântână, băutură și suc de lămâie și amestecați scurt.Congelați conform instrucțiunilor producătorului de înghețată, apoi transferați într-un recipient congelator etanș și congelați cel puțin 24 de ore înainte de servire. Scoateți într-un pahar frumos și serviți. Dacă vă simțiți periculos, amestecați cu puțin vin alb rece pentru un "milkshake" delicios."Nu spune nimănui că ți-am spus să faci asta.