Șampanie Risotto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă servește 2. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați șampanie, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Șampanie Risotto, și Risotto De Șampanie Și Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați feliile de prosciutto pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți până când feliile de prosciutto sunt aproape complet crocante, aproximativ 6 până la 8 minute. Feliile se vor crispa și mai mult pe măsură ce se răcesc. Rezervă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert. Reduceți căldura la foc mic. Albiți sparanghelul în bulionul de pui timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Scoateți sparanghelul cu o lingură pliată. Puneți sparanghelul deoparte și păstrați bulionul de pui la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
7
Într-o altă cratiță medie, topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați șalotul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
9
Adăugați orezul Arborio și amestecați pentru a acoperi untul. Continuați să prăjiți orezul, amestecând constant, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio Rice
Unt
Orez
10
Adăugați șampania și fierbeți până când lichidul s-a evaporat aproape, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanie
11
Adăugați 1/2 cană din bulionul care fierbe și amestecați până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulionul 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare de bulion să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este fraged, dar încă ferm la mușcătură și amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
12
Scoateți din căldură. Amestecați ușor sparanghelul, untul rămas, parmezanul, sarea și piperul. Puneți risotto-ul în feluri de mâncare și garnisiți prin ruperea prosciutto-ului crocant în bucăți mai mici peste partea superioară a risotto-ului.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.