Șampanie Risotto

Șampanie Risotto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă servește 2. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați șampanie, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Șampanie Risotto, și Risotto De Șampanie Și Ciuperci.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați feliile de prosciutto pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți până când feliile de prosciutto sunt aproape complet crocante, aproximativ 6 până la 8 minute. Feliile se vor crispa și mai mult pe măsură ce se răcesc. Rezervă pentru garnitură.
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert. Reduceți căldura la foc mic. Albiți sparanghelul în bulionul de pui timp de 2 minute.
Scoateți sparanghelul cu o lingură pliată. Puneți sparanghelul deoparte și păstrați bulionul de pui la foc mic.
Într-o altă cratiță medie, topiți 1 lingură de unt.
Adăugați șalotul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați orezul Arborio și amestecați pentru a acoperi untul. Continuați să prăjiți orezul, amestecând constant, încă aproximativ 3 minute.
Adăugați șampania și fierbeți până când lichidul s-a evaporat aproape, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1/2 cană din bulionul care fierbe și amestecați până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulionul 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare de bulion să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este fraged, dar încă ferm la mușcătură și amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute în total.
Scoateți din căldură. Amestecați ușor sparanghelul, untul rămas, parmezanul, sarea și piperul. Puneți risotto-ul în feluri de mâncare și garnisiți prin ruperea prosciutto-ului crocant în bucăți mai mici peste partea superioară a risotto-ului.