Șalotă caramelizată și varză de Bruxelles cu Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați șalotă caramelizată și varză de Bruxelles cu Pancettan. Această rețetă face 6 porții cu 102 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Varză de Bruxelles caramelizată cu Pancetta, Varză de Bruxelles caramelizată cu Pancetta, și Varză De Bruxelles Gratinată Cu Șalotă Caramelizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați varza de Bruxelles pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu ulei; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Adăugați șalotă, piper, sare și pancetta în tigaie; aruncați bine.
Coaceți la 400 timp de 10 minute.
Adăugați zahăr și vermut; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți încă 10 minute sau până se caramelizează.