Şuncă de Sărbători
Sunca la cuptor de vacanta este o reteta fara gluten si fara lactate, cu 30 de portii. Pentru 2,82 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 308 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ceapă, busuioc și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 46% . Acest scor este solid. Sunca de vacanta la cuptor , sunca de sarbatoare la cuptor si sunca de vacanta sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea de pe șuncă; încorporează suprafața, făcând forme de diamant de 1/2 inch adâncime. Introduceți un cuișoare în fiecare alt diamant; pune deoparte cuișoarele rămase.
Puneți șunca pe un grătar într-o tigaie mică.
Combinați ceapa, usturoiul, oregano, busuiocul și ardeiul; bate pe șuncă.
Combinați 1/2 cană de zahăr brun și pătrunjel; se presara deasupra sunca.
Turnați bere cu ghimbir în jurul șuncii.
Se coace, neacoperit, la 350° timp de 1-1/2 ore, ungând des.
Scoateți șunca din tigaie; pus deoparte.
Scurgeți sucurile din tigaie, rezervând 3 linguri. Pentru glazură, combinați mierea, zahărul brun rămas și sucul rezervat din tigaie într-un castron mic.
Creșteți temperatura cuptorului la 400°. Întoarceți șunca în tigaie. Introduceți cuișoarele rămase în șuncă. Peste șuncă jumătate din glazură.
Coaceți timp de 20 de minute.
Pune ananasul pe șuncă; stropiți cu glazura rămasă.
Coaceți încă 30 de minute sau până când un termometru arată 140°.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.