Şuncă de Sărbători

Şuncă de Sărbători
Sunca la cuptor de vacanta este o reteta fara gluten si fara lactate, cu 30 de portii. Pentru 2,82 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 308 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ceapă, busuioc și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 46% . Acest scor este solid. Sunca de vacanta la cuptor , sunca de sarbatoare la cuptor si sunca de vacanta sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea de pe șuncă; încorporează suprafața, făcând forme de diamant de 1/2 inch adâncime. Introduceți un cuișoare în fiecare alt diamant; pune deoparte cuișoarele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Puneți șunca pe un grătar într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Combinați ceapa, usturoiul, oregano, busuiocul și ardeiul; bate pe șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Combinați 1/2 cană de zahăr brun și pătrunjel; se presara deasupra sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Turnați bere cu ghimbir în jurul șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Se coace, neacoperit, la 350° timp de 1-1/2 ore, ungând des.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți șunca din tigaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scurgeți sucurile din tigaie, rezervând 3 linguri. Pentru glazură, combinați mierea, zahărul brun rămas și sucul rezervat din tigaie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Creșteți temperatura cuptorului la 400°. Întoarceți șunca în tigaie. Introduceți cuișoarele rămase în șuncă. Peste șuncă jumătate din glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Pune ananasul pe șuncă; stropiți cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
12
Coaceți încă 30 de minute sau până când un termometru arată 140°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții30
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista