Înghețată și tort Pops
Înghețată și tort Pops este un lactate gratuit rețetă cu 32 de porții. O porție conține 228 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ouă, înghețată vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin pentru Vara. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 6 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Tort De Înghețată De Casă, și Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lapte.
Instrucțiuni
Echipamente speciale: forme de gheață pentru cuptor sau cutii de copt (recomandate: tort Lolli), bastoane de gheață
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pulverizați formele pop cu spray antiaderent. În vasul unui mixer, bateți împreună amestecul de tort, apă, ouă și ulei timp de 30 de secunde la viteză mică. Rotiți viteza la mare și bateți încă 2 minute.
Așezați 2 linguri de aluat de tort în fiecare formă.
Coaceți timp de aproximativ 12 minute sau până când tortul este complet gătit.
Scoateți din cuptor și răsturnați imediat pe un suport de răcire. Repetați cu aluatul de tort rămas. Răciți prăjiturile complet, apoi împingeți bețișoarele de gheață Cam la jumătate în fiecare tort. Se amestecă înghețată până când este consistența glazurii. Folosind un cuțit sau o spatulă largă, plată și lucrând rapid, prăjituri de îngheț. Scufundați tortul în stropi, nuci sau toppinguri dorite și apoi așezați-l pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Pe măsură ce prăjiturile sunt înghețate și decorate, puneți-le în congelator pentru a evita topirea.