Înghețată Vegană Maple Mocha
Înghețata vegană Maple Mocha este o fără lactate desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 403 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chipsuri de ciocolată semi-dulci, obișnuite, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Încercați Înghețată De Lavandă Vegană, Înghețată Sănătoasă De Dovleac (Vegană Și Fără Gluten), și Vegan Mochan Migdale Fudge Topit Tort De Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați laptele de cocos, siropul de arțar și cafeaua într-o cratiță mică și încălziți în timp ce amestecați până la fierbinte, dar nu chiar fierbe.
Scoateți-l de pe foc, amestecați vanilia și sarea.
Așezați ciocolata într-un castron și turnați suficient din amestecul fierbinte de lapte de cocos pentru a acoperi doar ciocolata. Lăsați ciocolata să stea câteva minute, apoi bateți viroros, până când ciocolata este topită și netedă.
Adăugați ciocolata în restul amestecului de lapte de cocos și amestecați până se combină bine.Se răcește la frigider timp de 2 până la 3 ore sau peste noapte.Putinei în aparatul de înghețată pre-refrigerate, în conformitate cu instrucțiunile producătorului.Împachetați înghețata într-un vas răcit cu capac etanș și puneți-l în congelator pentru a se întări.