Înghețată Ușoară Cu Fasole De Vanilie

Inghetata de fasole de vanilie luminata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 20. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 35 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sare, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Cupcakes cu fasole de vanilie umplute cu cremă de ciocolată cu glazură de fasole de vanilie, și Parfaits de fasole de vanilie cu boabe de vanilie de vară cu frișcă de fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-o cratiță mare și grea. Treceți treptat în lapte și jumătate și jumătate. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 8-10 minute sau pana cand amestecul se ingroasa usor.
Bateți gălbenușul de ou până se îngroașă ușor. Bateți treptat aproximativ 1 cană de amestec de smântână fierbinte în gălbenuș.
Adăugați amestecul de gălbenuș la amestecul de smântână rămas, amestecând constant.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând solidele. Se răcește 1 oră, amestecând ocazional.
Așezați folie de plastic direct pe amestecul de cremă; se răcește 8 până la 24 de ore.
Se toarnă amestecul într-un recipient congelator de 1 1/2-qt. aparat electric de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 5 până la 10 minute înainte de servire.
* Zahărul granulat poate fi înlocuit.
ÎNCERCAȚI ACESTE RĂSUCIRI!
Înghețată de cireșe-Bourbon: se amestecă 1/2 cană de conserve scurse și tocate grosier, cireșe fără sâmburi în sirop greu și 3 linguri. bourbon la jumătatea înghețului. Per 1/2 cană: calorii 110; grăsime 5g( sat 3G, mono 2G, poli 0g); proteine 3G; Carb 20g; fibre 0g; Chol 42mg; fier 0mg; sodiu 76mg; Calc 108mg
Înghețată De Cafea-Ciocolată: Înlocuiți 2 Linguri. espresso instant pentru 1 1/2 linguriță. pastă de fasole de vanilie. Se amestecă 1/4 cană de ciocolată semidulce rasă la jumătatea congelării. Per 1/2 cană: calorii 103; grăsime 6g( sat 4G, mono 2G, poli 0g); proteine 4G; Carb 21g; fibre 0g; Chol 42mg; fier 0mg; sodiu 76mg; Calc 107mg
Key Lime Pie Ice Cream: omiteți pasta de fasole de vanilie. Se amestecă 1 linguriță. Coaja de tei cheie, 1/3 cană suc de lămâie cheie și 1/2 cană biscuiți graham zdrobiți grosier la jumătatea congelării. Per 1/2 cană: calorii 104; grăsime 6g( sat 3G, mono 2G, poli 0g); proteine 4G; Carb 21g; fibre 0g; Chol 42mg; fier 0mg; sodiu 102mg; Calc 106mg
Înghețată cu budincă de banane: Preîncălziți cuptorul la 40
Curățați 3 banane coapte de dimensiuni medii și tăiați-le în felii de 1/2 inch.
Se pune într-un 2-qt. vas de copt, si se presara cu 2 linguri. zahăr brun deschis și 1 lingură. unt, tăiat.
Coaceți 20 de minute, amestecând la jumătate.
Lăsați să se răcească 30 de minute. Se amestecă ușor în bucăți. Pregătiți înghețata conform instrucțiunilor, amestecând banane și 1/2 cană de napolitane de vanilie zdrobite grosier la jumătatea congelării. Per 1/2 cană: calorii 172; grăsime 7G( sat 4G, mono 2G, poli 0g); proteine 4G; Carb 36g; fibre 1g; Chol 47mg; fier 0mg; sodiu 100mg; Calc 112mg