Înghețată Simplă De Ciocolată
Simplu inghetata de ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 226 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zahăr, ouă, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata, și Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata.
Instrucțiuni
Umpleți chiuveta cu câțiva centimetri de apă cu gheață.
Bateți ouăle și pudra de cacao într-un bol până când sunt bine amestecate și netede.
Încălziți laptele, laptele evaporat, zahărul și amestecul de pudră de cacao într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu-mic, amestecând constant, până când crema ajunge la 180 grade F (82 grade C), aproximativ 10 minute. Crema trebuie să fie suficient de groasă pentru a acoperi spatele unei linguri.
Scoateți cratița de pe foc și transferați imediat la chiuvetă pentru a opri gătitul. Continuați să amestecați crema până se răcește; se amestecă extractul de vanilie.
Turnați crema într-un aparat de înghețată odată ce atinge 40 de grade F (4 grade C). Congelați conform instrucțiunilor producătorului până când înghețați ușor.
Transferați înghețata într-un recipient acoperit; acoperiți suprafața cu folie de plastic și sigilați. Pentru cele mai bune rezultate, înghețata trebuie să se coacă în congelator cel puțin 2 ore până peste noapte.