Înghețată Napolitană

Înghețata napolitană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 106g de grăsime, și un total de 1534 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.58 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, smântână grea, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Placinta Cu Inghetata Napolitana, Placinta Cu Inghetata Napolitana, și Cupcakes Cu Înghețată Napolitană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: un producător de înghețată
Pentru baza de cremă și stratul de înghețată de vanilie: într-o cratiță medie la foc mediu-mic, combinați jumătate și jumătate și zahăr. Amestecați-l pentru a combina.
Folosind un cuțit mic, împărțiți fasolea de vanilie pe mijloc. Răsturnați caviarul din interior și adăugați-l în tigaie împreună cu fasolea. Amestecați amestecul în jur și încălziți-l până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Adăugați gălbenușurile de ou într-un bol mediu și bateți-le puternic până când gălbenușurile au o culoare ușor mai deschisă, aproximativ 2 minute.
Scoateți fasolea de vanilie din cratiță. Luați o ladă din amestecul fierbinte jumătate și jumătate și stropiți-l foarte încet în gălbenușuri, amestecând constant. Acest lucru va tempera gălbenușurile de ou, astfel încât să nu se amestece atunci când sunt adăugate în cratiță.
Adăugați o altă oală de lichid fierbinte și, atunci când este amestecată, turnați amestecul de ouă încet în amestecul jumătate și jumătate, amestecând cu o lingură până când amestecul este gros și acoperind lingura, aproximativ 2 minute.
Setați o strecurătoare cu plasă fină peste un vas de sticlă curat și strecurați crema. Nu vă faceți griji în cazul în care se pare un pic cocoloașe! Asta înseamnă că ești perfect imperfect.
Adăugați smântâna grea în castron și amestecați pentru a combina. Împărțiți amestecul în trei ulcioare; puneți deoparte un ulcior cu care să lucrați pentru stratul de înghețată de ciocolată și răciți celelalte două.
Pentru stratul de înghețată de ciocolată: topiți chipsurile de ciocolată neagră cu smântâna grea peste un cazan dublu. Când amestecul de ciocolată și smântână este neted și topit, adăugați 1 cană de cremă rezervată și combinați. Întoarceți acest amestec înapoi la ulcior. (Acest pas este de a ușura procesul de amestecare pentru a facilita turnarea înapoi în cremă și, prin urmare, ar putea fi omisă.)
Se toarnă într-un aparat de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului. (Acest lucru va dura aproximativ 1 oră.)
Aliniați două tigăi de pâine cu 6 pahare cu folie de plastic. Scoateți jumătate din înghețata de ciocolată în fiecare. Neteziți-le și puneți-le la congelator cel puțin 1 oră.
Pentru a face stratul de înghețată de vanilie, adăugați al doilea ulcior de cremă la producătorul de înghețată și bateți conform instrucțiunilor. (Din nou, aproximativ 1 oră.)
Scoateți tăvile de pâine din congelator și întindeți jumătate din înghețata de vanilie în fiecare. Neteziți și reveniți la congelator timp de cel puțin 1 oră.
Combinați căpșunile, zahărul și colorantul alimentar roșu într-un blender și piureul până se omogenizează (sau puteți opri doar puțin neted dacă doriți puțină textură).
Se toarnă căpșunile piure în ultima treime a amestecurilor de cremă răcite și se amestecă.
Se toarnă în aparatul de înghețată și se amestecă.
Scoateți cele două tigăi din congelator și scoateți jumătate din înghețata de căpșuni în fiecare, făcând stratul final. Neteziți și reveniți la congelator timp de cel puțin o oră.
Scoateți tăvile de pâine din congelator, întoarceți-le cu susul în jos pe o farfurie de servire și îndepărtați folia de plastic. Feliați frumos cu un cuțit care a fost scufundat în apă foarte fierbinte.