Înghețată Fără Eggnog
Nu-bucătar Eggnog inghetata este un fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 602 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 30 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, smântână grea, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Înghețată Fără Eggnog, Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă, și Gatiti cartea: Eggnog Sandwich Cookies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați eggnogul, smântâna grea, laptele condensat și vanilia într-un bol mare.
Se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului până când ajunge la consistența "servirii moi".
Transferați înghețata într - un recipient din plastic acoperit cu un litru sau doi litri; acoperiți suprafața cu folie de plastic și sigilați. Pentru cele mai bune rezultate, înghețata trebuie să se coacă la congelator cel puțin 2 ore sau peste noapte.