Înghețată de vanilie VIII

Înghețată de vanilie VIII
Vanillan Ice Cream VIII ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de lapte, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecetes are 102 fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Înghețată Vanillan (plus un desert de cafea și înghețată vanillan), Vanilie zahăr Cookie aluat inghetata si inghetata Maker Giveaway, și Tort ușor de înghețată Vanillan cu ciocolată (cu sandvișuri cu înghețată) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele, zahărul și vanilia în recipientul congelator al producătorului de înghețată. Congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
VanilieVanilie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Înghețata Vanillan funcționează foarte bine cu cremă Sherry, băutură alcoolică și Ingredient. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista