Înghețată De Piersici
Inghetata de piersici ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 408 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de gălbenușuri de ou, smântână grea, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Cum se face înghețată fără gheață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul.
Într-o cratiță mare, aduceți smântâna și laptele la foc mic la foc mic.
Amestecând constant, turnați încet amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă până când este combinat; întoarceți amestecul combinat în cratiță. Gatiti la foc mic timp de 3 pana la 5 minute sau pana cand crema s-a ingrosat suficient pentru a acoperi spatele lingurii, amestecand constant. Strângeți imediat crema într-un castron. Puneți vasul într-un vas mai mare umplut cu apă cu gheață pentru a se răci, amestecând ocazional.
Amestecați sucul de lămâie și vanilia în crema răcită. Congelați într-un producător de înghețată conform instrucțiunilor producătorului, adăugând bucățile de piersici la jumătatea procesului de amestecare.