Înghețată De Ouă
Eggnog inghetata este un vegetarian desert. Această rețetă servește 2. O porție conține 887 calorii, 16g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână grea, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
În vasul unui mixer de stand bateți gălbenușurile de ou și zahărul până când gălbenușurile se luminează în culoare și zahărul este complet dizolvat. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, la foc mediu, combinați laptele și smântâna grea și aduceți doar la foc mic, amestecând ocazional. Reduceți căldura la scăzut și temperați în amestecul de ouă. Gatiti pana cand amestecul incepe sa se ingroase, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă nucșoara, bourbonul și romul.
Se toarnă într-un vas mediu de amestecare și se pune la frigider. Se răcește amestecul la frigider până atinge o temperatură de 40 de grade F, amestecând ocazional. Odată răcit, procesați într-un producător de înghețată conform instrucțiunilor producătorilor.
Se pune într-un recipient etanș și se pune la congelator timp de 2 ore înainte de servire