Înghețată De Nucă De Cocos Fără Gătit
Înghețata de nucă de cocos fără gătit necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $2.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1249 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, Cum se gătește: Monggo înăbușit (fasole mung) cu cremă de nucă de cocos, și Cum să gătești: Adobong sitaw sa gata (curte-fasole lungă adobo cu cremă de nucă de cocos).
Instrucțiuni
Bateți primele 3 ingrediente într-un ulcior de 2 litri sau într-un castron mare până se omogenizează. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Bateți laptele de cocos, sucul de lămâie și sarea în amestecul de lapte.
Turnați amestecul de lapte în recipientul congelator al unui aparat de înghețată electric de 1 litru și congelați conform instrucțiunilor producătorului. (Instrucțiunile și orele vor varia.)
Scoateți recipientul cu înghețată din aparatul de înghețată și puneți-l în congelator 15 minute.
Transferați într-un recipient etanș; congelați până la ferm, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Serviți înghețată cu nucă de cocos prăjită, ciocolată rasă sau nuci de macadamia tocate.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit un producător Rival de înghețată cu găleată din plastic durabil de 4 litri și un producător automat de iaurt înghețat Cuisinart-înghețată și Sorbet.
Notă: pentru a face o înghețată tropicală, top înghețată de nucă de cocos cu banane feliate, felii de mango și bucăți de ananas.