Înghețată De Nucă De Cocos
Înghețata de nucă de cocos este o fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 1398 calorii, 15g de proteine, și 115g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,65 USD pe porție. Este perfect pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, lapte fără grăsimi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mare rezistent la căldură; pus deoparte.
Combinați smântâna, laptele de cocos, 1/4 cană de zahăr, laptele uscat fără grăsimi și sarea într-o cratiță medie și bateți până se dizolvă laptele praf. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.Între timp, bateți ouăle, rămânând 1/4 cană de zahăr și vanilie într-un castron mediu până când sunt groase și de culoare galben pal. Când amestecul de smântână este gata, bateți încet aproximativ o treime din acesta în ouă, amestecând constant, astfel încât crema caldă să nu amestece ouăle.Întoarceți amestecul cremă-ou în cratiță. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana cand amestecul se ingroasa usor si acopera lingura, aproximativ 3 minute. (Când trageți degetul peste lingură, acesta ar trebui să facă un semn prin amestec, care nu ar trebui să curgă înapoi în sine.)
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în vas și se aruncă conținutul strecurătorului. Se amestecă nuca de cocos în fulgi în baza de înghețată până se încorporează. Apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața amestecului pentru a preveni formarea unei piele. Se dă la frigider până se răcește complet, cel puțin 4 ore.Congelați baza de înghețată într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Serviți imediat pentru o înghețată moale sau transferați amestecul într-un recipient etanș și congelați până se solidifică. Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire dacă este înghețată solidă.