Înghețată De Nucă De Cocos

Înghețată De Nucă De Cocos
Înghețata de nucă de cocos este o fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 1398 calorii, 15g de proteine, și 115g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,65 USD pe porție. Este perfect pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, lapte fără grăsimi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mare rezistent la căldură; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați smântâna, laptele de cocos, 1/4 cană de zahăr, laptele uscat fără grăsimi și sarea într-o cratiță medie și bateți până se dizolvă laptele praf. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.Între timp, bateți ouăle, rămânând 1/4 cană de zahăr și vanilie într-un castron mediu până când sunt groase și de culoare galben pal. Când amestecul de smântână este gata, bateți încet aproximativ o treime din acesta în ouă, amestecând constant, astfel încât crema caldă să nu amestece ouăle.Întoarceți amestecul cremă-ou în cratiță. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana cand amestecul se ingroasa usor si acopera lingura, aproximativ 3 minute. (Când trageți degetul peste lingură, acesta ar trebui să facă un semn prin amestec, care nu ar trebui să curgă înapoi în sine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în vas și se aruncă conținutul strecurătorului. Se amestecă nuca de cocos în fulgi în baza de înghețată până se încorporează. Apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața amestecului pentru a preveni formarea unei piele. Se dă la frigider până se răcește complet, cel puțin 4 ore.Congelați baza de înghețată într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Serviți imediat pentru o înghețată moale sau transferați amestecul într-un recipient etanș și congelați până se solidifică. Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire dacă este înghețată solidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista