Înghețată De Mentă Julep

Menta Julep inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1286 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de sare kosher, lapte, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 477 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Înghețată De Mentă Julep, Înghețată Duminica: Înghețată Proaspătă Cu Ciocolată Cu Mentă, și Terină de înghețată de mentă-trufe cu sosuri de mentă și ciocolată.
Instrucțiuni
Mentă abruptă în smântână fierbinte: zdrobiți frunzele cu o lingură de lemn, astfel încât să-și elibereze uleiurile și aromele esențiale.
Puneți-le într-o cratiță cu laptele și 3/4 cană de smântână. Aduceți doar la foc mic, apoi scoateți-l de pe foc și acoperiți la abrupt timp de 30 de minute.
Pregătiți sita peste bol cu smântână, peste baie de gheață: umpleți un bol mare cu apă cu gheață și puneți un alt bol cu crema rămasă în el cu o sită cu ochiuri fine peste cremă. Într-un castron separat, amestecați gălbenușurile de ou.
Se strecoară crema de mentă, se adaugă zahăr, sare, apoi se încălzește până la abur:
Se toarnă amestecul de cremă înmuiat printr-o strecurătoare și se aruncă frunzele de mentă. Întoarceți amestecul de lapte / smântână în cratiță și adăugați zahărul și sarea. Se pune la foc mediu și se încălzește până la abur (nu fierbe).
Temperați ouăle, reveniți la amestecul de lapte: turnați încet o parte din amestecul de lapte încălzit în gălbenușurile de ou, amestecând constant, astfel încât gălbenușurile să fie temperate de laptele încălzit, dar nu fierte de acesta.
Se toarnă amestecul de gălbenuș de ou înapoi în cratiță.
Se încălzește până se îngroașă: amestecați amestecul la foc mediu cu o lingură de lemn, răzuind constant fundul tigaiei în timp ce amestecați. Când amestecul se îngroașă și acoperă partea din spate a lingurii, astfel încât să puteți trece degetul peste acoperire și să nu rulați acoperirea. Acest lucru poate dura între 3 și 10 minute, în funcție de căldura arzătorului.
Se strecoară prin sită, se adaugă bourbon și vanilie, se răcește:
Se toarnă amestecul prin sită în vasul răcit cu smântână.
Se amestecă bourbonul și vanilia. Acoperiți și puneți-l la frigider până când amestecul este răcit, 6 ore până peste noapte.
Proces în ice cream maker: procesați într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
A se păstra la congelator: păstrați înghețata într-un etanș conținut în congelator timp de câteva ore înainte de a servi pentru a întări puțin amestecul. Înghețata va fi destul de moale direct din mașina de înghețată și va trebui să se întărească puțin pentru o consistență adecvată a înghețatei. Dacă îl lăsați la congelator prea mult timp, lăsați-l să stea câteva minute înainte de servire.
* Notă: nu puteți înlocui nimic cu bourbonul din această rețetă. În caz contrar, nu este un julep de mentă. Acestea fiind spuse, puteți face o înghețată simplă de mentă, dacă nu doriți să folosiți alcool. Consultați rețeta de ciocolată cu mentă de pe site.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.