Înghețată De Mentă Julep

Înghețată De Mentă Julep
Menta Julep inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1286 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de sare kosher, lapte, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 477 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Înghețată De Mentă Julep, Înghețată Duminica: Înghețată Proaspătă Cu Ciocolată Cu Mentă, și Terină de înghețată de mentă-trufe cu sosuri de mentă și ciocolată.

Instrucțiuni

1
Mentă abruptă în smântână fierbinte: zdrobiți frunzele cu o lingură de lemn, astfel încât să-și elibereze uleiurile și aromele esențiale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2
Puneți-le într-o cratiță cu laptele și 3/4 cană de smântână. Aduceți doar la foc mic, apoi scoateți-l de pe foc și acoperiți la abrupt timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Pregătiți sita peste bol cu smântână, peste baie de gheață: umpleți un bol mare cu apă cu gheață și puneți un alt bol cu crema rămasă în el cu o sită cu ochiuri fine peste cremă. Într-un castron separat, amestecați gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se strecoară crema de mentă, se adaugă zahăr, sare, apoi se încălzește până la abur: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă amestecul de cremă înmuiat printr-o strecurătoare și se aruncă frunzele de mentă. Întoarceți amestecul de lapte / smântână în cratiță și adăugați zahărul și sarea. Se pune la foc mediu și se încălzește până la abur (nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Temperați ouăle, reveniți la amestecul de lapte: turnați încet o parte din amestecul de lapte încălzit în gălbenușurile de ou, amestecând constant, astfel încât gălbenușurile să fie temperate de laptele încălzit, dar nu fierte de acesta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă amestecul de gălbenuș de ou înapoi în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se încălzește până se îngroașă: amestecați amestecul la foc mediu cu o lingură de lemn, răzuind constant fundul tigaiei în timp ce amestecați. Când amestecul se îngroașă și acoperă partea din spate a lingurii, astfel încât să puteți trece degetul peste acoperire și să nu rulați acoperirea. Acest lucru poate dura între 3 și 10 minute, în funcție de căldura arzătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se strecoară prin sită, se adaugă bourbon și vanilie, se răcește: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Se toarnă amestecul prin sită în vasul răcit cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Se amestecă bourbonul și vanilia. Acoperiți și puneți-l la frigider până când amestecul este răcit, 6 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
12
Proces în ice cream maker: procesați într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
13
A se păstra la congelator: păstrați înghețata într-un etanș conținut în congelator timp de câteva ore înainte de a servi pentru a întări puțin amestecul. Înghețata va fi destul de moale direct din mașina de înghețată și va trebui să se întărească puțin pentru o consistență adecvată a înghețatei. Dacă îl lăsați la congelator prea mult timp, lăsați-l să stea câteva minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
14
* Notă: nu puteți înlocui nimic cu bourbonul din această rețetă. În caz contrar, nu este un julep de mentă. Acestea fiind spuse, puteți face o înghețată simplă de mentă, dacă nu doriți să folosiți alcool. Consultați rețeta de ciocolată cu mentă de pe site.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
AlcoolAlcool
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista